Brickshow Baarn 2024, 2/3 maart

Gebruikersavatar
sanderkoenen
Kopen!
Berichten: 4169
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 9:14 am
Locatie: Enkhuizen
Contacteer:

Ja, klopt!
Gebruikersavatar
eti
Premium
Berichten: 826
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 1:28 pm
Contacteer:

We zitten momenteel op ca. 40 exposanten. Het merendeel lowluggers, maar ook een hoop anderen, ook een paar uit Duitsland en België.
Gebruikersavatar
SamtheChemist
Premium
Berichten: 560
Lid geworden op: ma nov 09, 2020 6:19 am
Locatie: Woudenberg
Contacteer:

Ahh klinkt goed Eti! Heb al zin in de beurs!
Gebruikersavatar
sanderkoenen
Kopen!
Berichten: 4169
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 9:14 am
Locatie: Enkhuizen
Contacteer:

Dat was Brickshow Baarn.

Het was wel weer even fijn om op een evenement te staan.
Ik stond samen met Aliencat, Frank en Aangord met Aquazone bouwwerken op het evenement.

Veel leuke en ook inspirerende bouwwerken gezien en de treinlayout van UrbanErwin en de groep was leuk om te zien.

Ik vond de opzet een klein beetje rommelig.
De bouwtafels tussen de tafels met modellen maakte het overzichtelijk.
Meer gangpaden zou dit voorkomen.

Het was niet al te druk.
Waarschijnlijk kwam dat door het mooie weer van het afgelopen weekend.
Voor de exposanten waren consumpties geregeld. Dat was erg netjes.
De keuken kon dat alleen niet zo goed aan.  :lol:


Zie hier Raven even goed poseren voor de camera.  :lol:
 
Afbeelding

Voor meer foto's zie mijn Flickr album
 
Gebruikersavatar
Raven
Premium
Berichten: 4157
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 9:25 am
Locatie: Zaandam
Contacteer:

En zo fotogeniek ook :-P
Gebruikersavatar
eti
Premium
Berichten: 826
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 1:28 pm
Contacteer:

Goed idee Sander, ik kan kijken of de volgende keer de scheiding tussen expo en bouwtafels wat duidelijker kan. Op de plattegrond en in mijn hoofd was dat heel duidelijk ,maar de lijnen die op de kaart staan , lopen natuurlijk niet door de zaal....
Gebruikersavatar
Bricksterdam
Premium
Berichten: 405
Lid geworden op: vr mar 18, 2022 7:59 pm
Locatie: Amstelveen
Contacteer:

Mooie foto's Sander!

Was een leuk evenement, mooie opkomst en (de momenten dat ik er was) nooit extreem druk. Leuk ook dat er ruimte was voor k+t+a-fols, maakt het toch wel een ander evenement dan wat ik tot op heden bezocht had. Veel mooie builds gezien en vooral de variatie in bouwstijlen en thema's was erg leuk. Volgens mij hebben we de diversiteit van LEGO wel mooi laten zien met zijn allen.

Kortom zeer geslaagd en nogmaals complimenten voor de organisatie!
 
Gebruikersavatar
eti
Premium
Berichten: 826
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 1:28 pm
Contacteer:

Tijd voor een verslagje van mijn kant. Best spannend allemaal voor mij, want ik heb natuurlijlk heel weinig ervaring met het organiseren van zo'n groot evenement - ik heb al wel twee keer kunnen oefenen, een jaar geleden met de eerste Brickshow waar we exposanten uit het hele land uitnodigden, toen in een heel erg klein zaaltje, en een halfjaar geleden met een plaatselijke editie (alleen exposanten uit de omgeving) in een deel van de sporthal.

Gelukkig ben ik niet de baas van de Brickshow. Al die dingen waar ik weinig kaas van gegeten heb, zoals het regelen van vergunningen, de financiën, het huren van tafels - zijn in zeer goede handen bij stichting Herobricks van René. Ik heb me daarbij aangesloten om de expositie te organiseren en de afolavond (voor exposanten, vrijwilligers en aanhang).

Dan nog was het een hele opgaaf om een sporthal vol met exposanten te krijgen. Nou ja, een halve sporthal, want we hadden ook een bescheiden winkel gedeelte en een groot stuk met bouwtafels en dergelijke. Maar dan nog hadden we toch wel plek voor zo'n 50 exposanten (afhankelijk van hoeveel ze meenemen), dus de vraag was of ik daar mensen voor ging vinden. Voor een evenement dat nog niemand kent natuurlijk, we hebben eerder in NL wel gezien dat een onbekende organisator dacht wel even een hal te vullen omdat iedereen die je uitnodigt vanzelf wel komt. Zo werkt dat natuurlijk niet.

Het helpt natuurlijk mee dat de mensen die er een een jaar geleden bij waren het erg leuk vonden en graag weer terugkwamen (voor het merendeel dan), en dat ikzelf ook geen volslagen onbekende ben. Maar goed, vanaf het moment dat de inschrijving openging, stroomden de aanmeldingen binnen. Ik ben ook vrij actief mensen gaan uitnodigen die ik er graag bij had - zowel onder Lowlug als daarbuiten natuurlijk - en kijk, er waren er best een aantal die ook wel wilden komen. Gelukkig konden de meeste mensen van de Friends-layout zich erin vinden om er ook mee naar Baarn te komen, zodat we een 8 meter lange Friends-layout hadden staan met delen van Koffiemoc, Bricksterdam, Griffon, Trijntje, mijzelf, Legomathijs, Ravens dochter, Mamasbricks en LegoRK.

De vorige keer was het al de bedoeling dat de LLMTC ook zou komen, maar in dat kleine zaaltje was voor hun treinbaan echt geen plaats. Gelukkig wilden ze een jaar later alsnog komen! En ook de GBC wilde ik graag hebben - en hoewel Maico op een ander evenement zat (het is niet te voorkomen, je zult altijd zien dat er tegelijk nóg iets wordt georganiseerd. Wij vielen samen met zowel Putte als Phaenobricks, in resp. België en Duitsland), kwamen Ben en Leny wel, en hadden we toch weer een mooie GBC.

Aan groepslayouts hadden we verder nog de industriële treinlayout van Mociain, Peet en Samthechemist, een city-layout van 2 mensen, En een Aquazonetafel met losse mocs van Aliencat, Frank, Aangord en Sanderkoenen. En dan hadden we nog een 'juniortafel' met modellen van KFOL's en TFOL's, die allemaal echt niet misstaan zouden hebben tussen de volwassen mocs (een paar hoorden echt bij de mooiste modellen die er überhaupt stonden, wat mij betreft).

Wat de Brickshow Baarn van andere vergelijkbare evenementen onderscheidt, is denk ik toch wel de grote hoeveelheid activiteiten. Dat is een stuk waar wij als exposanten minder mee te maken hebben, maar voor veel bezoekers is het wel iets positiefs. Er zijn allerlei bouwtafels voor de bouwwedstrijd waar ieder uur een kind een prijsje wint, en we hebben een hele verzameling setjes die je mag lenen, in elkaar zetten en terugbrengen. Dat heb ik wel eerder op een evenement in Denemarken gezien, maar in Nederland volgens mij niet. Ook wilden we graag dat exposanten iets interactiefs hadden in hun mocs - niet als verplichting hoor, 'gewone' mocs zonder knopjes om op te drukken waren uiteraard van harte welkom. Maar René had ook nog een schoolklas uitgenodigd om met interactieve activiteiten te gaan staan, zodat er al met al niet alleen van alles te zien was , maar ook te doen. Ook hadden we een workshophoek waar meerdere keren per dag inloopoworkshops waren, bijvoorbeeld robots programmeren, of mijn workshop stempels maken.

Ik vond ook leuk dat wij voor een aantal exposanten eigenlijk het eerste evenement waren. William met zijn kerk en stoomgemaal - op Instagram is hij inmiddels een beroemdheid, maar de vorige Brickshow was zijn eerste evenement. En dan dus die juniorbouwers - het is voor Herobricks belangrijk om mensen erbij te betrekken en kinderen enthousiast te maken / houden, dus vandaar ook expliciet de uitnodiging aan KFOL's en TFOL's. Voor alle zes (vijf op de juniortafel en een in de Friends layout) KFOL's was de Brickshow ook de eerste ervaring als exposant.

We hadden dus ook een verkoopgedeelte. Dat was in het begin nog wat gedoe: We wilden absoluut niet zo'n veredelde rommelmarkt met hier en daar een moc worden, maar we willen de bezoekers wel verkoop bieden, en hebben die inkomsten ook nodig. Tot de verkopers die we al kenden met het idee kwamen dat zij de hele verkoop gingen doen en we geen andere verkopers erbij haalden, tenzij die iets anders boden dan zij al hadden. Dat zorgde voor precies de goede mix: Een muur vol sets en onderdelen, een grote grabbelbak, en verder twee graveerders. Daarmee kreeg de verkoop niet de overhand maar kon iedereen wel wat leuks kopen.

Dit leidde nog wel tot teleurstelling bij een paar verkopers die zich al onder voorbehoud hadden opgegeven - weet ik verder niet uit de eerste hand, want het verkoopgedeelte lag niet bij mij. Zelf heb ik zeker geleerd dat je flexibel moet zijn: Als je de hele zaal hebt ingetekend, dan krijg je ineens een paar afmeldingen wegens ziekte of omstandigheden. En iemand anders vraagt of hij toch nog mag komen. En zelf heb ik 2 weken voor het evenement in Harmelen Sander vK en Manita nog weten over te halen om mee te doen met een vreselijk leuke interactieve tuinlayout. Gelukkig kon ik op de plattegrond tafels blijven verslepen - en ook op de opbouwdag zelf, toen de nooduitgangen toch net op een andere plek bleken te zitten dan we dachten...

En ik weet niet precies hoe ik het moet omschrijven, maar het verliep allemaal zo makkelijk en gezellig . De sfeer was gewoon goed. Ik hoorde van alle kanten van zowel bezoekers als exposanten dat ze het prima naar hun zin hadden. Kleine dingetjes (een pad te smal? Dan verschuiven we toch een paar tafels) waren snel opgelost, of soms ook niet (bordje vergeten te printen, sorry Frank....). Achter de schermen een koffiehoek met broodjes en sap voor de exposanten (hebben we moeten eisen van de sporthal, die dat eerst niet wilden), en over het algemeen een sfeer van: We maken er samen wat leuks van. We hebben voor de verschillende klusjes geen rooster hoeven maken . René is zo iemand d ie altijd zonder moeite een blik vrijwilligers open weet te trekken, en verder hebben we aangekondigd dat exposanten die dat wilden graag mochten helpen bij het setjes bouwen (de uitgifte,en het afbreken van de ingeleverde sets). Er waren een aantal exposanten die daar een hele tijd hebben gezeten en dat heel gezellig vonden - en we hadden en paar KFOL's die graag en goed de uitgifte hebben gedaan.

Ging er dan helemaal niets mis? Tja, hm, we vonden het leuk om alle exposanten en vrijwilligers een lunch aan te bieden elke dag, natuurlijk. Dat nam het café van de sporthal graag op zich - maar laten we het zo zeggen, het is maar goed dat we zo'n gezellige groep waren, want je zat met die groep samen wel heel erg lang op je patatje te wachten... voor de zondag hebben we dat alvast wat aangepast naar 's morgens bestellen voor een vast tijdstip. Dat liep iets beter, en gelukkig waren er ook nog altijd de broodjes in de koffiehoek.

Maar het geeft mij een heel goed gevoel dat alle exposanten een leuk weekend hebben gehad , en de bezoekers naar mijn idee ook, want daar doe je het natuurlijk voor. Natuurlijk hoor ik verdere op- en aanmerkingen over wat er nog beter kan graag (zoals de opmerkingen van Sander hierboven), want ik probeer rekening te houden met alle tips die ik krijg, voor zover dit gaat natuurlijk. En ik ben vreselijk blij met hoe René het allemaal georganiseerd heeft, daarbij vergeleken stelde mijn taak niet zo heel veel meer voor.
 
 
Gebruikersavatar
eti
Premium
Berichten: 826
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 1:28 pm
Contacteer:

En dan nog even een extra bericht over de afolavond, die dus ook door mij gereld werd hier. René had er een perfect zaaltje voor gevonden: Het clubhuis van de ijsbaan, op maar 100 meter van de sporthal, en wat gezellig was het daar. Het zag er al gezellig uit met alle kleine tafeltjes en gedempt ligt, de mensen aan de bar en van de catering waren heel aardig en enthousiast, en exposanten konden voor 25 euro een buffetmaaltijd en 3 drankjes krijgen, plus nog een bitterballetje later op de avond. Dat was echt top!

Op een afolavond hoort natuurlijk een spelletje, dus doe ik mijn best om wat te verzinnen. Hoe goed dat uitpakt, weet je nooit van tevoren. Nou hangt het slagen van de avond niet alleen van dat spelletje af, maar gelukkig pakte het erg leuk uit allemaal.

Niet zoals vorig jar een uitgebreide pubquiz: Dit keer kregen de deelnemers bij het binnenkomen in de zaal een papier met daarop 3 vragen. Voor elke vraag was een prijsje te winnen, en na het eten zou er een bouwwedstrijd komen.

De eerste vraag was: Hoeveel vlaggetjes zijn er in de zaal verstopt? Deze vlaggetjes konden brickbuilt of getekend zijn. Ze zaten op de meest onmogelijke plekken verstopt, en natuurlijk gingen er mensen door de zaal lopen en driftig tellen, terwijl anderen bij hen gingen spieken of er een paar bij optelden ('ze zal er wel een paar over het hoofd gezien hebben'). Dat een op iemands hand getekend vlaggetje niet erg opviel was de bedoeling, maar dat mensen om de rest om de tuin te leiden vlaggejtes ging verplaatsen of wegmoffelen, verhoogde de chaos nog aanzienlijk. De prijs ging uiteindelijk naar iemand die niet één moment geteld had en lukraak een getal had neergepend....

De tweede vraag was 'hoeveel bezoekers hadden we vandaag'? (Dat was ik in mijn vorige post helemaal vergeten te melden. Het was gezellig druk, maar niet té, en we waren dik tevreden. Er zijn er al met al 2222 geweest). Het antwoord voor dag 1 was 1002. Een aantal mensen had 1000 opgeschreven, eentje was zo slim om 1001 op te schrijven, en die won de prijs.

En dan de derde vraag. Ik had op sociale media gespit naar plaatjes van oude bouwwerken van exposanten, en 20 stuks (van mensen die ook op de afolavond waren - we waren met ruim 50 goed bezocht, maar natuurlijk gingen ook genoeg mensen gewoon naar huis 's avonds) op een papier gezet. Of je maar even wou invullen wat van wie was. Daarbij maakte ik nog het voorbehoud dat ik niet kon uitsluiten dat iemand andermans bouwwerk op internet had gezet en mijn info dus niet altijd correct was - en inderdaad, ik had een bouwseltje van Koffiemoc geïnterpreteerd als zijnde van Mevrouw Koffiemoc. Overigens wel behorende bij een gezamenlijk kunstproject van die twee. Wat ik eigenlijk wist, maar even vergeten was...) Eerste reactie van iedereen: Hoe moet ik dat nou wéten?

Het was natuurlijk mijn bedoeling dat mensen niet alleen bij hun eigen vriendjes of familie aan tafel bleven zitten, maar ook met elkaar in gesprek kwamen. Dus ja, ga rondvragen, ga overleggen! Dat leidde tot hilarische taferelen. Mensen die informatie gingen uitwisselen tegen steentjes voor de bouwwedstrijd (op elke tafel lag een aantal steentjes). Mensen die luid gingen verkondigen dat foto 15 van hen was - al was helemaal niet zo. En meer ontregelende taferelen... tot mijn verbazing waren er die aan één tafel (die dus bij elkaar gespiekt hadden) die er al met al 17 goed hadden ingevuld. Dat had ik dus nooit verwacht voor zo'n onmogelijke opgaaf.

Daarna na het eten dus nog de bouwwedstrijd. Van tevoren waren er mensen die beweerden inside informatie te hebben over wat we gingen bouwen (die info wilden ze ruilen voor namen bij de plaatjes) , en anderen die stenen gingen jatten of om donaties voor een "blockchain" vroegen. Maar niemand wist wat we gingen doen natuurlijk.... We gebruikten creatonarykaarten om in 2 minuten tijd iets te bouwen van de steentjes op tafel. Daarna wees ik per koppel van twee drie mensen in de buurt aan als jury die de beste moesten kiezen. De verliezer taaide af, de winnaar was door naar de volgende ronde. Als jury wees ik steeds weer anderen aan (random mensen in de buurt), wat ook weer tot mooie taferelen leidde. Zoals een jong jurylid dat zo'n fan was van Legomaster Mathijs dat ze blindelings om hem stemde als ze de kans kreeg, en die keer dat iemand een geniaal bouwsel had gemaakt bij het thema 'Chinese Muur': Allemaal steentjes op een rij gelegd, de tafel rond.... daarbij wees ik drie kinderen als jury aan ,die daar de grap niet helemaal van inzagen en het maar stóm vonden dat het niet eens gebouwd was.

De laatste vijf moesten als finale tegen elkaar en hadden twee minuten de tijd om een scooter te bouwen. Legomaster Mathijs had er 2 minuten over gedaan om één wiel draaiende te krijgen, dus meer dan één wiel had hij niet. Toch had hij nog twee fans, waaronder dus die ene jonge fan.... Maar winnaar van de bouwwedstrijd was een van de twee die echt in twee minuten tijd een leuk dingetje had weten te bouwen dat wel iets van een scooter weg had. Wellicht dat er een stukje gunfactor bij zat, maar onze jongste exposant (dochter van Mamasbricks) ging er met de hoofdprijs vandoor! De blacktron gwp, volgens René leuk als herinnering aan haar jeugd, want dat was tenslotte het idee van dat setje....

Al met al dus een gezellige avond met een hapje en een drankje en genoeg chaos om gewoon plezier te hebben met de spelletjes zonder het al te serieus te nemen. Ik kijk er tevreden op terug - en klachten over oneerlijke jurering graag in drievoud indienen bij René, die je vast weer naar mij doorverwijst.
Gebruikersavatar
eti
Premium
Berichten: 826
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 1:28 pm
Contacteer:

Overigens was Lowlug goed vertegenwoordigd: van de pakweg 54 exposanten waren er 25 Lowlugger (of familielid van), twee stuks Lowlugger van het oude forum, en 7 LLMTC.
Gebruikersavatar
Brick_Rebel
Premium
Berichten: 394
Lid geworden op: di nov 10, 2020 1:26 pm
Contacteer:

Ik ben zondagmiddag even geweest als bezoeker, en vond het een leuk en gemoedelijk evenement. Er was genoeg leuks te zien aan creatieve MOCs, de verkoop was goed geregeld, en heb meerdere LowLUGgers gesproken. Dus heb een leuke middag gehad voor €6 entree, helemaal goed!
​​ 
 
Gebruikersavatar
Mama'sBricks
Premium
Berichten: 198
Lid geworden op: vr mar 18, 2022 11:10 am
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Mijn dochter en ik hebben een super gezellig weekend gehad!!!
Dat ze van 2 Lego Masters, het zoontje van de organisator en een man die volgens mij nooit een Dark Age gehad heeft (Griffon) won op zaterdagavond was natuurlijk de lacher van het weekend!!! Ze was helemaal trots!!!
Ik heb genoten van alle chaos en gezelligheid die avond!
Verder fijne, gemoedelijke sfeer, en goed georganiseerd!!!
Hartelijk dank Erik en Rene!
De beurs van volgend jaar staat genoteerd!!!
Gebruikersavatar
SamtheChemist
Premium
Berichten: 560
Lid geworden op: ma nov 09, 2020 6:19 am
Locatie: Woudenberg
Contacteer:

Ik heb genoten van de beurs. De drukte vond ik wat mij betreft precies genoeg. Verkoop was in mijn ogen ook meer dan voldoende en zou niet meer hoeven zijn. AFOL avond was leuk geregeld maar het spel duurde voor mij op sommige momenten wat te lang (of ging te traag). Maar gezellig heb ik het zeker gehad!

Puntjes van aandacht voor een toekomstige editie vanuit mij zouden zijn:
  • Duidelijkere gangpaden, sommige waren wat aan de krappe kant en andere vond ik juist weer wat breed. 
  • De verdeling tussen exposanten en bouwhoek (zoals eerder vermeld) kan iets duidelijker uit elkaar liggen
  • Catering: ook met de bestelling doorgeven van te voren liep het in mijn ogen niet soepel in het cafe. In mijn ogen ligt dat voornamelijk aan de organisatie. Misschien is het een idee om dat van Brickantiers te lenen die de bestelling opnamen en daarna iedereen een lunch verzorgenden op een gelijke tijd. Of dat wel werkt voor de kantine, geen idee.
  • Tafels zouden iets meer waterpas kunnen, het zorgde er bij opbouwen voor dat alles wat minder soepel verliep
Positieve punten en veren om uit te delen:
  • De ruimte met koffie en broodjes was echt super! Houden zo, even rust maar ook elke keer koffie klaar, mogelijkheid tot een broodje gewoonweg heel goed!
  • Bouwwedstrijd is echt leuk voor iedereen, heb veel bezoekers gehad die trots waren met hun meester bouwer diploma. 
  • Setje bouwen, echt top idee! Ook gezellig met elkaar bij het uit elkaar halen  :D
  • Verhouding verkoop en exposanten wat mij betreft optimaal!
  • Heerlijk die graaibakken van de bouwsteenwinkel
Al met al een erg geslaagd evenement wat mij betreft en ik kom volgend jaar graag weer als exposant!
Gebruikersavatar
Mociain
Premium
Berichten: 189
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 12:28 pm
Contacteer:

Het was inderdaad een super geslaagd weekend. Ik kan verder niks toevoegen aan de opmerkingen die al zijn gegeven.
Volgend jaar weer, ik heb er nu al zin in
Gebruikersavatar
eti
Premium
Berichten: 826
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 1:28 pm
Contacteer:

Dank voor je opmerkingen, Samthechemist. Wat die tafels betreft, tja, misschien moeten we voor de volgende keer een partij bierviltjes bestellen?
Gebruikersavatar
Human
Premium
Berichten: 1641
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 10:23 pm
Contacteer:

ik heb zelf altijd een paar stukjes karton mee.
Gebruikersavatar
Aangord
Premium
Berichten: 1084
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 8:55 am
Contacteer:

Er was ook goede helder witte felle verlichting in de zaal.
Samen met de witte ondervloer die de sportvloer moest beschermen gaf dat goed zicht en een lichte omgeving.

Vaak zijn beurs locaties slecht verlicht.
 
 
Gebruikersavatar
eti
Premium
Berichten: 826
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 1:28 pm
Contacteer:

Ja klopt, daar hadden we het van het weekend ook nog over, was dat met jou? Het komt iets minder gezellig over op het eerste gezicht, maar je kunt alles wel heel goed zien.
Gebruikersavatar
Aangord
Premium
Berichten: 1084
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 8:55 am
Contacteer:

Nog een voordeel

Er is een zwembad inpandig.

Dus volgend jaar nemen Fenne en ik onze zwemkleding en wat handdoeken mee. Ff zwemmen tussen door. Wie gaat er mee van de waterglijbaan?
Gebruikersavatar
Raven
Premium
Berichten: 4157
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 9:25 am
Locatie: Zaandam
Contacteer:

Altijd !!
Gebruikersavatar
UrbanErwin
Premium
Berichten: 293
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 9:23 am
Contacteer:

eti schreef: di mar 05, 2024 12:30 pm Ja klopt, daar hadden we het van het weekend ook nog over, was dat met jou? Het komt iets minder gezellig over op het eerste gezicht, maar je kunt alles wel heel goed zien.

 
Dat was met mij, het is idd minder gezellig, maar naar mijn mening is dat de afweging tegenover de goede zichtbaarheid van de modellen waard.

Ik was er ook als exposant met wat anderen van de LLMTC met een treinenbaan, dit was mijn eerste lego evenement sinds LW19. Ik vond de sfeer heel goed, leuke bouwwerken om te bekijken en leuke activiteiten voor de bezoekers.
Ik merkte dat ik aan het einde van de dag niet zo gaar was als verwacht, misschien dat de verlichting daar juist bij hielp. Al met al een top evenement, als het aan mij ligt kom ik volgend jaar weer :duim:
 
Gebruikersavatar
Aliencat
Premium
Berichten: 599
Lid geworden op: za nov 07, 2020 12:24 pm
Contacteer:

Waterglijbaan +1
Maar serieus, het was een goed geregeld evenement :duim:
Gebruikersavatar
eti
Premium
Berichten: 826
Lid geworden op: zo nov 08, 2020 1:28 pm
Contacteer:

Er is net een uitgebreide video online gekomen, gemaakt door een bezoeker, Brick City Matt:
 
Gebruikersavatar
BrickChamps
Berichten: 157
Lid geworden op: zo nov 29, 2020 1:14 am
Contacteer:

Vet filmpje! Er valt veel moois te zien :duim:
Gebruikersavatar
Henk
Berichten: 210
Lid geworden op: wo nov 18, 2020 12:55 am

Mooie video !!
Gebruikersavatar
SamtheChemist
Premium
Berichten: 560
Lid geworden op: ma nov 09, 2020 6:19 am
Locatie: Woudenberg
Contacteer:

Gisteren gekeken maar dat is een verdomt leuk filmpje
Plaats reactie