Gebruikers-avatar
User

Bricknook

Berichten

3654

Geregistreerd

Ma Mrt 23, 2009 17:56

Woonplaats

Nuenen

3187 - Friends - Butterfly Beauty Shop

door Bricknook » Wo Apr 04, 2012 16:08

3187 Friends Stijlvolle Schoonheidssalon
Afbeelding
Thema: Friends
Aantal friendsfigs: 2
Prijs: €27,99

Als één ding niet mag ontbreken in een meidenthema, dan is het wel een schoonheidssalon. Ook friendfigs willen zich af en toe laten verwennen.

In deze set zitten 2 friendfigs:
-1: Sarah is de schoonheidsspecialiste. Ze heeft een bruine huidskleur (net zo bruin als Andrea uit de 6031) en donkerbruin stijl haar. Ze draagt een witte rok en een wit mouwloos shirtje met zilvergrijze vierkantjes. Sarah’s kapsel heeft 2 gaatjes voor accessoires: 1 boven en 1 links.
-2: Emma is de modefreak van de 5 hoofdkarakters in dit thema. Ze draagt een donkerblauwe/paarse rok en een lichtpaars mouwloos shirtje met een zilvergrijze bloem als opdruk. Verder draagt ze haar zwarte haar zoals de prinsessen in de recente castle-thema’s. Emma’s kapsel heeft 2 gaatjes om accessoires toe te voegen: 1 bovenop haar haarstuk en 1 aan de achterkant.

Voor deze set beginnen we met 2 kleine dingen die voor de schoonheidssalon komen te staan: een fontein en een bankje met bloembak. Het is makkelijk te bouwen. De bank is wat simpel en de rugleuning misschien wat aan de lage kant. Het fonteintje ziet er leuk uit.
Vervolgens beginnen we met de muren van de schoonheidssalon. Ook dit is erg simpel. Als dat af is, gaan we verder met het uithangbord boven de ingang en met de inrichting. Ook dit is allemaal erg makkelijk te bouwen. Leuk detail is dat er in totaal 3 spiegels bij de schoonheidssalon komen te zitten: de eerste en grootste is de spiegel voor de kappersstoel. De tweede is het handspiegeltje voor de kassa en de derde is een spiegel bij een make up-display. Voor al deze stickers wordt een spiegelsticker gebruikt.
Het mak updisplay en het reclamebord zijn de laatste dingen. Ook dit is weer eenvoudig en snel opgebouwd.

De schoonheidssalon is een paars gebouw. Er zitten 2 paarstinten in. Ze passen mooi bij elkaar. Net als het parkcafé is dit een licht en open gebouw. Ook hier is het dak weer weggelaten, zodat we makkelijk bij de accessoires in het gebouw kunnen.

Pluspunten:
-Mooi kleurgebruik, hierdoor hebben we een open, fris gebouw.
-De accessoires: een handtasje, haarstrikjes (als hartjes, vlinders, bloemetjes of gewoon als strikjes), föhn, kam, borstel, handspiegel, lipstick. Ook de spiegels zijn leuk bedacht en ze ‘werken’ nog ook.

Minpunten:
-Eentje maar: het stickertje op het handspiegeltje is erg lastig te plakken. :?

Conclusie:
Al met al ben ik zeer tevreden met de schoonheidssalon. Ik kan me voorstellen, dat Emma er graag komt, net als de rest van de groep. :P
Geschiedenis is de versie van het verleden, waarover men heeft besloten het eens te zijn. (Napoleon Bonaparte)

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

[*]