Stud.IO - Vraag en Antwoord

Gebruikers-avatar
User

edwinedje

Berichten

375

Geregistreerd

Do Aug 09, 2007 16:41

Woonplaats

Zaandam

Stud.IO - Vraag en Antwoord

door edwinedje » Za Aug 01, 2020 18:40

Op advies van ... een vraag en antwoord topic voor de Stud.IO Software Pakket...

En gelijk maar aftrappen ...

In de video van Berthil kan je zien dat je de lagen in Stappen kan onderbrengen.

Is het nu mogelijk om alleen (bijv) Stap 5 te laten zien van je project?
Ik ben wat heen en weer aan het klikken geweest maar het blijft matglas helder...

Thanks.
Ed.
Ik wil niet veel willen, want dan krijg je maar een deel, maar van de dingen die je niet wil krijg je altijd lekker veel. -- Def P --
Gebruikers-avatar
User

aawsum

Rang

premium

premium
Berichten

4300

Geregistreerd

Ma Jan 08, 2007 21:14

Woonplaats

Groene hart

Re: Stud.IO - Vraag en Antwoord

door aawsum » Za Aug 01, 2020 19:13

Zeker kan dat. Je kunt iedere stap afzonderlijk verbergen danwel zichtbaar maken.
Meest simpele methode.
Alles selecteren (ctrl + a)
Alles verbergen (l)
De stap selecteren die je zichtbaar wil maken
Dan rechts onderin het icoontje klikken met het oog en het streepje er doorheen. (of toets l indrukken)
Gebruikers-avatar
User

edwinedje

Berichten

375

Geregistreerd

Do Aug 09, 2007 16:41

Woonplaats

Zaandam

Re: Stud.IO - Vraag en Antwoord

door edwinedje » Za Aug 01, 2020 19:34

Voor de meelezers ...

l is een kleine L van Layer ... en ik maar drukken op de i :freaked:

Thanks.
Nog niet helemaal intiutief, maar dat ligt aan mij en dat ik halverwege een project met Layers wil gaan werken.
Ik wil niet veel willen, want dan krijg je maar een deel, maar van de dingen die je niet wil krijg je altijd lekker veel. -- Def P --
Gebruikers-avatar
User

aawsum

Rang

premium

premium
Berichten

4300

Geregistreerd

Ma Jan 08, 2007 21:14

Woonplaats

Groene hart

Re: Stud.IO - Vraag en Antwoord

door aawsum » Za Aug 01, 2020 20:40

Je hebt gelijk. Verbergen en zichtbaar maken doe je met de letter l (of dus L).
Om het verwarrend te maken, dit heeft niets met het woord layer te maken in stud.io, ik denk dat gewoon iemand heeft bedacht dat dat een handige letter was om te gebruiken. Je kunt overigens de sneltoetsen helemaal zelf instellen als je iets anders gewend bent.

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

[*]