Alles over de sets van 2018

Afbeeldingen van sets uit 2018

Forumregels
Let op: lees éérst wat we schreven over het plaatsen van afbeeldingen van nieuwe sets!
Gebruikers-avatar
User

WvdP

Rang

Site Admin

Site Admin
Berichten

11258

Geregistreerd

Wo Dec 26, 2007 21:58

Woonplaats

nabij Leiden

Afbeeldingen van sets uit 2018

door WvdP » Zo Nov 12, 2017 13:26

Ook voor sets uit 2018 geldt precies hetzelfde als vorige jaren. In het kort:

Foto's plaatsen:
1. Embedden (dus foto's plaatsen met de IMG knop/tag) van foto's waar een stempel op staat met prelimenary/confidential o.i.d., is verboden. Toch doen = tot ziens rond de Kerst :)
2. Linken naar afbeeldingen is niet verboden, maar in godesnaam geen rijtjes met linkdumps. Geef een korte omschrijving van wat er te zien is en hang de link in een smiley of iets dergelijks, maak het onopvallend (dus ook niet alléén smileys!).

Vragen naar foto's:
1. Niet de hele tijd hengelen, of roepen dat je iets gemist hebt. Gebruik je muis en beweeg eens over die kekke gele hoofdjes in de posts...

Gewoon even met z'n allen opletten svp...

Oh, en wat andere sites doen moeten ze zelf weten natuurlijk. Lowlug is daar niet verantwoordelijk voor ;)
Realiseer je dat TLC tegenwoordig een programma heeft dat voordelen biedt voor AFOLs. Die voordelen kunnen ook vervallen.

Eerder schreef ik daar al over:
WvdP schreef:TLC is niet blij met het uitlekken van de foto's van nieuwe sets. De verspreiding ervan via internet is niet tegen te houden, maar TLC probeert het natuurlijk wel. Wij willen geen last krijgen met TLC en dat raden we jullie ook af. Daarom:
  • Plaatjes met een stempel prelimenary/confidential o.i.d. NIET via de img-tag plaatsen (anders: toedeledokie!)
  • Linkjes naar deze plaatjes NIET herkenbaar plaatsen (doe het onopvallend, zie bovengenoemde tips)
  • Ga NIET openlijk de plaatjes verspreiden of roepen dat je ze verspreid. Dat is echt ontzettend dom en dergelijke posts halen we subiet weg.
  • Plaatjes gemist? Zoekt en gij zult vinden. Gebruik je Lego-hoofd. En je muis. Vragen/zeuren heeft in elk geval geen zin.

Kortom: de plaatjes die niet voor onze ogen bestemd waren, hebben we nog niet gezien; we hebben geen idee waar we die plaatjes moeten vinden; linkjes naar die plaatjes zien we nergens staan.
En we babbelen ondertussen gewoon verder over de sets van volgend jaar. Die nog niet bekend zijn natuurlijk. Ook geen plaatjes. Die zijn er namelijk nog niet. Niet op Lowlug in elk geval. Toch? :wink:


Praten hierover, vragen stellen, opmerkingen of wat ook, dat doen we in REG-ONLY, en niet in de openbare fora. Het is in dit geval heel simpel. Als je deze dingen tegen alle dringende adviezen in toch doet, draai je de complete nieuwssectie van Lowlug de nek om. En dat vinden we niet zo leuk.... :raiseone:
If nothing else works, a total pig-headed unwillingness to look facts in the face will see us through.
(Gen. Sir Anthony Cecil Hogmanay Melchett)

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

[*]