Hier vind je bijvoorbeeld het testtopic, maar kan je ook vragen stellen aan de webmaster. Verder de uitleg over het forum enzo.
Gebruikers-avatar
User

WvdP

Rang

Site Admin

Site Admin
Berichten

10870

Geregistreerd

Wo Dec 26, 2007 21:58

Woonplaats

nabij Leiden

Foto's met stempel 'confidential' of 'preliminary'

door WvdP » Di Mrt 27, 2012 12:54

TLC is niet heel blij wanneer foto's uitlekken die het stempel 'confidential' of 'preliminary' hebben gekregen. De verspreiding ervan via internet is niet tegen te houden, maar TLC probeert het natuurlijk wel. Wij willen geen last krijgen met TLC en dat raden we jullie ook af. Daarom:

  • Het embedden van plaatjes met een stempel prelimenary of confidential o.i.d. is verboden. Plaats ze dus NIET via de img-tag!
  • Het linken naar dergelijke afbeeldingen is niet verboden, maar doe het NIET herkenbaar. Dus geen rijtjes met linkdumps, maar doe het onopvallend (bijvoorbeeld in de tekst of hang het aan een smiley).
  • Ga NIET openlijk de plaatjes verspreiden of roepen dat je ze verspreid. Dat is echt ontzettend dom en dergelijke posts halen we subiet weg.
  • Plaatjes gemist? Zoekt en gij zult vinden. Gebruik je Lego-hoofd. En je muis. Vragen/zeuren heeft in elk geval geen zin.

Gewoon even opletten dus. Wat andere sites doen moeten ze zelf weten, daar zijn wij niet verantwoordelijk voor. Maar TLC heeft een programma dat voordelen biedt voor AFOLs en waar wij ook aan meedoen, en die voordelen kunnen natuurlijk ook vervallen...
If nothing else works, a total pig-headed unwillingness to look facts in the face will see us through.
(Gen. Sir Anthony Cecil Hogmanay Melchett)
Gebruikers-avatar
User

WvdP

Rang

Site Admin

Site Admin
Berichten

10870

Geregistreerd

Wo Dec 26, 2007 21:58

Woonplaats

nabij Leiden

Re: Foto's met stempel 'confidential' of 'preliminary'

door WvdP » Di Mrt 27, 2012 13:00

En uit een wat ouder topic, maar nog steeds relevant:
stuifzand schreef:Even opletten mensen!
Geen namen noemen van mensen/bedrijven die informatie aan AFOLs lekken. Met een beetje pech zijn die mensen straks hun verkoopmogelijkheden en hun handel kwijt.

We hebben als eens meegemaakt dat iemand echt inside info had over aanbiedingen bij een grote speelgoedketen, dat hier postte, vervolgens gaat iemand anders van het forum zitten bellen naar dat bedrijf en vertellen waar die info vandaan kwam, en toen was die insider dus bijna z'n baan kwijt, en wij onze bron.

- Nooit bellen naar bedrijven om info hier te verifiëren (dus geen info waarvan je weet dat het echt van binnenuit komt)
- Geen bedrijven noemen die jou de handelaarscatalogus laten zien
- Geen webshops noemen die op een andere wijze echt info lekken.
- Kwestie van "vraag niet hoe het kan, profiteer er van en geef je ogen goed de kost".
If nothing else works, a total pig-headed unwillingness to look facts in the face will see us through.
(Gen. Sir Anthony Cecil Hogmanay Melchett)

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

[*]